Forretningsbetingelser

14 dages fortrydelsesret.
Hvis varen ikke lever op til dine forventninger så er du velkommen til at returnerede varen, som dog skal være uåbnet og uden beskadigelse. Vi tilbagebetaler det fulde beløb samt fragtomkostninger.
Fragt
Vi sender dine varer med Post Danmark. Det koster kr. 30,- op til 100 gram. Ved højere vægt se her...
Din ordreregistrering
Når du har afgivet en bestilling via Azurit, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter, du har bestilt. Vi anbefaler at du gemmer eller printer e-mailen.
Du skal dog være opmærksom på, at denne e-mail ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Azurit har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.
Det er din faktura, der er din bindende ordrebekræftelse. Den bliver sendt til dig, så snart ordren er godkendt og afsendt fra Azurit.
Du bedes bemærke at de ved afslutningen af deres køb vil få tildelt et ordre nummer + en ordre kode, det anbefales at skrive disse ned, idet det er vores reference hvis der opstår problemer.

Produktbeskrivelser
Til de fleste produkter er der knyttet en beskrivelse af egenskaber og energier som bygger på lekture om sten, krystaller og feng shui. Azurit påtager sig ingen form for garantier eller ansvar for disse beskrivelsers validitet.


Klik her for vores mobilside